Фолк звездата Джена разкри шокираща история на измамен мъж, който е

...
Фолк звездата Джена разкри шокираща история на измамен мъж, който е
Коментари Харесай

Джена разказа история от Пазарджик за измамен със 100 хил. евро мъж

Фолк звездата Джена разкри шокираща история на излъган мъж, който е изгубил 100 000 евро. В лъжливата скица са забъркани доста известни персони и тя е била скандализирана, когато се е срещнала с пострадалия, а той твърди, че от няколко месеца си написа с нея в обществените мрежи. 

Изпълнителката на шлагера " Не е обич " описа в детайли за неприятната преживелица по време на гостуването си в подкаста " Не съм подобен човек ", където се разбра за нова скица за източване на пари от мъже, а в основата са забъркани доста известни певици в България. 

" На излизане от един ресторант в Пазарджик до нашата кола се приближи един господин с букет в ръка. Аз не взимам цветята, тогава той загатва името на моя брачен партньор. Става ясно, че търси нашето семейство. Беше чужденец, не говореше български. Около 30 минути диалог излиза наяве, че този човек си мисли, че от няколко месеца си написа с мен и още няколко мои доста известни колежки. Показва преписка в обществените мрежи с подправени профили ", споделя Джена. 

Оказва се, че мъжът си е писал с някаква жена, с която поддържали онлайн връзка. Тя показала, че е певица и е дала имената и подправени профили на доста известни певици, с които била в другарски връзки. Така попаднала и Джена, която трябвало да лобира за мнимата певица, написа Блиц. Това създали сякаш и други нейни колежки. И влюбеният румънец изпратил 100 000 евро на непознатата, след което тя изчезнала. 

И той пристигнал в България да търси контакт с " приятелките " на своята обичана, която го измуфтила с толкоз доста пари. Джена и брачният партньор й Атанас Стоев му обяснили, че нито един от посочените профили не е действителен и е най-добре да потърси подпомагане от полицията. Но певицата е безапелационна, че това е лъжлива скица, която сигурно търси още жертви и поучава всички да внимават и да си отварят очите.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР